Atatürk Ortaokulu


Vizyon: Çağın öğretmenlik meslek birikimine ve bilimsel bakış açısına sahip; insanı temel değerimiz kabul eden , çalışmalarında işbirliğine açık, çağdaş bilimsel yöntemleri benimseyen eğitim kadrosuyla kalite standartlarında eğitim öğretim yapan başarılı bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin iyi bir insan olmaları için çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler olarak hayata ve üst öğrenime hazırlamak.

Başarılar: OKULUMUZ 1963 YILINDA HİZMETE GİRMİŞ, İLÇEMİZİN EN KÖKLÜ OKULARINDANDIR, BİRÇOK KİŞİNİN HAYATA HAZIRLANMASINDA ÖĞRETİMİN TEMEL BASAMAĞI OLARAK OKUL SIRALARINDAN GEÇEN BU ÖĞRENCİLER YETİŞMİŞ İYİ BİR İNSAN, ÜLKEMİZE KATME DEĞER ÜRETEN ÇALIŞAN, İŞÇİ, MEMUR ESNAF ANNE, BABA, OLARAK HAYATTA YERLERİNİ ALMIŞTIR.

Saatler: 8:30 - 16.00
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA BELİR ÜN VE HAFTALARA GÖRE ÇEŞİTLİ KUTLAMA ANMA PROĞRAMLARI YAPILIR, İLİ İÇİ VE İL DIŞI GEZİLER DÜZENLENİR, ÇEŞİTLİ YARIŞMALARA KATILIM SAĞLAMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: SIFIR ATIK PROJESİ, SENSİZ OLMAZ PROJESİ,DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ, e-TWİNNİNG PROJELERİ yürütülmekte

Telefon - 03646114054

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://osmancikataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hıdırlık Mah. No79 Osmancık / ÇORUM

Öğretmen :27
Öğrenci :324
Derslik :13
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Öğretim Şekli :Gündüzlü

Yerleşim Yeri - Okulumuz Şehir Merkezi´nde Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi üzerinde, Ziraat Bankası karşısındadır.

Adres - Hıdırlık Mah. No79 Osmancık / ÇORUM

Ulaşım Okulumuza ulaşım; İstanbul - Samsun Otoyol´u üzerinde ikinci ışıklarda (Uçak) sağa, Orgenral Ahmet Çörekçi Caddesine dönülmek suretiyle, 400 mt. ileride sağda Ziraat Bankası karşısındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez